Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ikffse/goteborg.ikff.se/wp-content/themes/ikff/header.php on line 45

Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Viktoriahuset – manifestation mot hyreshöjningar!

Kom till Järntorget 1 april kl. 13.00!

Som ni vet vill Higab höja hyrorna i Viktoriahuset huset i två steg, 1 juli 2023 och 1 juli 2024. Sammanlagt en höjning på 32%. När hyreshöjningen har trätt i kraft fullt ut, blir hyran så hög att IKFF inte har några möjligheter att stanna kvar. Detta drabbar de flesta föreningarna i Viktoriahuset.  Detta kan inte accepteras, därför har det lanserats en intensiv motoffensiv. 

1.Manifestation.  Det planeras en manifestation på Järntorget lördag 1 april kl.13 – 14. Det blir tal och musik. Arrangörer är Viktoriahuset och Folkets Bio. Ingen annan. Programmet håller på att utformas. Det är viktigt att så många som möjligt kommer till Järntorget!

2. Öppet hus.  Viktoriahuset öppnar sig från kl. 14 den 1 april. Ytterdörrar och föreningslokaler skall vara öppna. Fika serveras i Viktoriasalen. Alla föreningar skall vara på plats för att välkomna besökare.

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook