Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ikffse/goteborg.ikff.se/wp-content/themes/ikff/header.php on line 45

Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Vi fortsätter vår kamp för fred och frihet!

IKFF grundades för över hundra år sedan, mitt under brinnande världskrig, av kvinnor som förenades i sin övertygelse om att krigets vansinne går att stoppa och förebygga. De såg hur militarismen, patriarkatet, kolonialismen, nationalismen och den orättvisa ekonomiska fördelningen bidrog till krig och förtryck. De såg igenom falska lösningar och vägrade tro på våldets oundviklighet.

När vi nu själva återigen behöver möta en ny politisk utveckling gör vi det med hela rörelsens erfarenheter i ryggen. Vi vet att ingen utveckling är omöjlig att vända, och att det vi gör spelar roll. Vi vet att förändring tar tid. Vi vet att hur mycket de än vill rasera kommer vi bygga upp mer.

Ensam är inte stark. Ta hand om dig, ta hand om varandra, organisera er.

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook