Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ikffse/goteborg.ikff.se/wp-content/themes/ikff/header.php on line 45
WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt
Översikt över ”Bli medlem” Översikt över ”Bli medlem”

Bli medlem

Stöd, bli aktiv!

Medlemsavgiften  är 300 kronor/år.

Det är möjligt att betala 20 kr per månad med autogiro

Medlemsavgiften betalas in på Bankgiro 5491-7166. Glöm inte namn och adress!

Du kan även betala med swish. Betala in 300 kronor till 1234 760 674 för mer information få in på och glöm inte att märka att du vill vara med i Göteborskretsen https://ikff.se/bli-medlem/

Gåvor till IKFFs Göteborgskrets sätts in på Bankgiro 707 – 6797

Medlemsavgiften finansierar IKFFs verksamhet lokalt och nationellt. En del av nationella avgiften går till att betala våra internationella kanslier i Genève och New York.

Det internationella sekretariatet i Genève samordnar IKFF – WILPFs alla sektioner och bedriver lobbyarbete i FN i Genève och New York. Det betyder att del av din avgift går till att finansiera fredsarbete i hela världen.

Göteborgskretsen har försäljning av T-shirts (med Picassos duva), fredssmycken, väskor och böcker. Maila ikffgoteborg@gmail.com om du vill handla från oss.

Vi försöker vara med och verka där freds- och miljöverksamhet pågår. Vi är självklart med på Bokmässan i Göteborg, där vi säljer våra böcker och skrifter.

Kasse med Picassomotiv 125 kronor

Senast uppdaterad: 14/02/2023

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook