Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Mänsklig säkerhet kan inte garanteras med vapen!

IKFF har fått rätt igen om mänsklig säkerhet! Hur mycket dyra vapenslag eller hur många vältränade soldater där finns så hjälper inte det när människor hotas. Till och med Försvarsmakten har förstått. N u ställs kanske krigsövningarna Aurora in! Försvarsmakten har hittat sin överman och fiende. Coronaviruset!

Klipp från försvarets hemsida:

Senast den 6 april kommer ett beslut från övningsledningen kring genomförandet av Aurora 20. Då bestäms om Aurora 20 ska genomföras som planerat, i begränsad omfattning eller om övningen flyttas i tid.

kopiera länken: www.forsvarsmakten.se

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook