Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Göteborg mot kärnvapenförbud!

1982 lyckades vi samla hundratusentals på Ullevi emot kärnvapen. Nu är det dags att Göteborgs stad uttrycker stöd för FN:s kärnvapenförbud! Genom detta medborgarförslag kan du rösta för att Göteborgs kommun ska stödja kärnvapenförbudet. Kan vi bli först i Sverige med att göra detta? Det tror vi. Be alla du känner skriva på så har vi snart 1000 röster.

Ingrid Segerstedt Wiberg var en av Göteborgs mest framstående kvinnor och en förespråkare av nedrustning. Beatrice Finh generalsekreterare för ICAN- kampanjen för att avskaffa kärnvapen är från Göteborg och började sin karriär som praktikant på IKFF. Låt Göteborg än en gång gå visa att vi inte accepterar kärnvapen.

Göteborgsförslaget: [953] Göteborg för kärnvapenförbud https://eforslag.goteborg.se/ViewFeedBasic.aspx?FeedId=1&ItemId=953&sharing=vfb

 

För att rösta skapar går du in på länken. Skapar ett konto och sedan får du en länk till din mail. Gå in på den och rösta sedan ja. Om du har svårigheter kan du gå till ditt medborgarkontor och samtidigt passa på att prata kärnvapenförbud med dem.

 

ICAN SAVE GÖTEBORG!

 

 

 

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook