Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Inför internationella Kvinnodagen

Igår samlades styrelsen med andra fredsorganisationer i Fredsam för att tala med regeringens utredare Lars-Erik Lundin om hans utredning. Vi fick tyvärr inte honom att ta tillbaka utredningen men arbetet med att Sverige ska skriva på kärnvapenförbudet fortsätter. Inför 8:e mars är vi dock mer optimistiska. Våra ordföranden Felicia och Christine ska tala på Götaplatsen på temat ”Inte en kvinna till”. Vi hoppas att så många som möjligt kan sluta upp! Den 9 mars står vi med ett informationsbord på Fryshuset. Det kommer även vara en del aktiviteter och filmvisningar vilket vi ser fram emot.

Våra plakat inför 8 mars demonstrationen

Eventet finns på Facebook och heter Fryshuset firar internationella kvinnodagen. Kom och prata med oss och delta i aktiviteterna!

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook