Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Terminens sista aktiviteter

1-22 december. Kronhusets julmarknad – Vi står och säljer så vi kan få intäkter till vår hyra och verksamhet för nästa år. Kom och köp fina julklappar eller prata med oss om kärnvapen och fred. Om någon vill stå på marknaden för Göteborgskretsen är du välkomnen att maila ikffgoteborg@gmail.com
13 december. Lucia för Fred – Samling på Järntorget preliminär tid kl 17-18 för att uppmärksamma fredsfrågor med talare och musik. Efteråt samlas vi i lokalen i Viktoriahuset för pepparkakor och fredsmys inför julen.
Save the date 20 januari. Årsmöte i Göteborgskretsen! Mer information och kallelse kommer att läggas upp på hemsida och sociala medier i december.
  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook