Arkiv Arkiv

WILPF IKFF internationellt
Peace Women Peace Women – IKFF:s internationella genusprojekt
Reaching Critical Will Reaching Critical Will – IKFF:s internationella nedrustningsprojekt

Uppstartsmöte den 13 september kl 18.00 i Vikoriahuset

Är du intresserad av Fred, Frihet och Feminism? Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet (IKFF) är en feministisk fredsorganisation som arbetar för att öka kvinnors deltagande i fredsprocesser. Vi arbetar med att lyfta konfliktförebyggande arbete, FN:s agenda för kvinnor, fred och säkerhet samt nedrustning. Vi arbetar på lokal, nationell och internationell nivå. På vår meritlista finns bland annat Nobels fredspris, kärnvapenfria zoner, framtagandet av FN:s konvention emot kärnvapen, resolution 1325 och mycket mer.

IKFF:s lokalkrets i Göteborg vill ha dig som medlem och engagerad i vår lokalkrets. Kanske har du idéer för att hur vi kan jobba med fred, frihet och feminism? Eller bara känner att du vill engagera dig? Kom då på vårt uppstartsmöte för att få mer information och engagera dig i kretsen.

När? 13 september

Var? Linnégatan 21, Viktoriahuset (i samma hus som Hagabion)

Hur? Kom själv eller med en vän. Det är gratis.

Tid? Kl 18.00-19.00

 

Vi bjuder på fika!

 

Följ oss gärna på Instagram: ikff_gbg och Facebook: Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet Göteborg. Om du inte kan komma men ändå är intresserad kan du maila oss på ikffgoteborg@gmail.com eller gå in på vår hemsida http://goteborg.ikff.se/

  • Skriv ut Skriv ut
  • Dela med dig på Facebook Dela med dig på Facebook